Acke..

image
Den här bilden säger inte mycket om man bara tittar på den rakt upp och ner, eller hur..
Men för mig sa den på en gång vid genomgången med arkitekten: Acke.
Så var det bestämt och väldigt tydligt för mig. Det här kan inte vara någon annan än Ackes rum på Fredriksborg. Vem var då Acke?
Jo, det var min mormors bror och den genom hela livet evige ungkarlen. Snusade Ettan, jobbade som skogshuggare & drack väl lite för mycket Explorer eller Brännvin Special för sitt eget bästa. Men en sak hade han och det var ett hjärta av guld.

Jag har en tydlig bild i mitt huvud över hur känslan i rummet ska vara. Nästa vecka ska Annika, Figge & jag ut till Fredriksborg. Rummen är ju långt i från klara men väggarna och fönster finns där så man får känslan över rummet trots sin ”ofärdighet”. Under besöket ska vi diskutera inriktning och stil och sedan kommer jag upprätta en brief med lite moodbilder så att vi fångar Ackes personlighet och kan börja leta efter både möbler och detaljer. Det ska bli otroligt kul. Att en dosa Ettan och en flaska brännvin ska finnas som inredningsdetalj behöver jag nog inte berätta..

Nu har tiden rusat iväg igen.. Inga Hollywoodfruar i dag heller.
I morgon middag på den nya restaurangen på Grev Turegatan med Johanna, det ska bli kul & förhoppningsvis oxå gott..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.