Måndag hela veckan..

Kommer ni ihåg filmen Måndag hela veckan. Till skillnad från den första dagen på ett nytt år som känns spännande och man är nästan lite förväntansfull så är känslan inte densamma på måndagar..
Måndagar är allt som oftast rätt trista och den här veckan känns det som om jag haft två måndagar i rad..

image
Var ute på Waldemarsudde och träffade Sheik i dag. Vi gick igenom överklagandet till den sista möjliga instansen, Förvaltningsrätten som ska vara inne i morgon.. Sorgen och förtvivlan i hans ögon gick inte att ta miste på och det gjorde ont att se.

Sedan hem en sväng innan ett snabbt möte med revisorn.

image
Sedan iväg till Linda Vista och nu har Carolina sett till att mina naglar är så snygga:) Var lite modig där och tog en riktigt höstlig lila färg med lite blänk i.. Nu är det bara ögonfransar & håret kvar som måste fixas innan jul.

image
Apropå jul.. Nu börjar julbelysningen lysa på gatorna på Östermalm, så mysigt tycker jag. Här uppe hos mig på Banergatan slösar de inte pengar på någon julbelysning utan jag får ta mig ner mot Sibyllegatan, Nybrogatan och de andra gatorna som får lyxen att ha lite fint utanför sina fönster..

Nu full fart med överklagandet, röja och få lite ordning. Vet ni vad jag ska göra efter det? Titta på två avsnitt av Svenska Honlywoodfruar i sängen med Coca-Cola och lite smågodis = vardagslyx. Under tiden ska jag låta en djuprengörande ansiktsmask göra ”underverk”

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.