Twitter & Sveriges..

image
..minst diviga artist. Jag kan inte släppa utvisningsbeslutet för X, detta ur två perspektiv:
1. Jag bryr mig självklart om en
medarbetare som arbetat för oss i fem år och som pga ett missförstånd av en galen lagstiftning ska utvisas.
2. Att lagstiftningen är galen och att man bara läser lagen och inte kan väga in något i det vid besluten.

När man pratar med Migrationsverket hänvisar de till lagen och politikerna. De håller med om att tillämpningen i det här fallet är ”galet” men det följer sitt uppdrag, dvs att följa lagen. De hänvisar till politikerna.

När man vänder sig till politikerna som jag gjorde idag hänvisar de till Migrationsverket och att de inte kan engagera sig i enskilda fall. Moment 22 med andra ord. Men Morgan Johanssons statssekreterare (Morgan är ny justitie- och migrationsminister) måste jag ändå ge lite ”beröm”. Hon sig tid att lyssna på sakfrågan och instruerade mig hur jag skulle agera.

Har skickat ut och bett en massa människor att följa mig på Twitter som jag normalt inte använder. Om du inte fått mailet gå gärna in och följ mig EvapPersson. Hade typ 2 följare eftersom jag aldrig varit aktiv och när kommer driva sakfrågan på tex Twitter är det lätt för Morgan Johansson (eller den av hans medhjälpare) som nu hanterar hans Twitterkonto att inte svara om jag har två följare. Så uppmaning: In & följ mig nu så kanske vi kan skapa skillnad.

Nu till Sveriges trevligaste och minst diviga artist.. Två minuter efter att mailet gått ut får jag ett mail från Magnus Carlson i Weeping Willows som säger jag kan inte följa dig för jag är inte med på Twitter.. Att mitt i skivsläpp och turné ta sig tid att svara på ett massmail från mig visar vilken fin människa han är. 5 Plus för sådana människor, artister eller ej.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.