Måndag..

image
Märks verkligen att det är vardag igen. Mailboxen ökar snabbt och telefonen ringer och sms mm ramlar in.. Det är väl så det är man hade det inte varit skönt att kunna trycka på pausknappen någon gång ibland och få varva att jobba ikapp mellan arbete och vila utan att det dök upp något som helst nytt. Sedan kunde man trycka på Play igen när man kände sig redo.
Det vore oxå något att önska sig i julklapp.

image
Avbrott i arbetet idag med lunchmöte med Klas Lindberg. Alltid intressant & kul att träffa honom. Ny bekantskap genom att jag känner hans fru. Som vanligt alltid vackra fina blomsterarrangemang på Grand Hotel. Man kan ju bara drömma om den budgeten för blommor på Fredriksborg. Vi har lite mindre medel om man säger så men Annika har en förmåga att trolla med knäna och få fram otroligt fina arrangemang till en kostnad som passar vår plånbok bättre..

image
Ikväll ska jag komma ihåg att boka in en nageltid. Om jag har riktig tur kanske de har en i morgon efter mötet revisorn..

image
Nu ska jag ta en paus sedan ska jag skriva klart överklagan för X till Kammarrätten och till Migrationsminister (Morgans Johansson) statssekreterare som jag jagat tag på i dag på telefon. Tänker inte ge mig förrän jag gjort allt jag kan. I morgon kommer jag lägga upp ett FB inlägg. Snälla hjälp till genom att dela det..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.