Inne hela dagen..

image
I dag har jag arbetsbefriat mig själv hela dagen. Har med andra ord en otroligt soft lördag, har inte satt min fot utanför dörren och har inte för avsikt att göra heller.
image
Ibland är känslan av egentid i den självvalda ensamheten helt oslagbar. I dag är en sådan dag, gör typ ingen nytta alls och bara är. Det måste jag dock ändra på imorgon..

image
I morgon ska jag ut och införskaffa de resterande sakerna till Fredriksborgs adventskalender vilket är ca 18 saker. Men är det något jag är bra på så är det att shoppa så det ska nog gå bra:)

image
Veckan efter nästa så är det julklappsinköpen som ska fixas och vara klara så kan man stryka det från listan. Lättare i år eftersom det verkar vara bestämt att vi vuxna inte ska köpa till varandra eftersom vi ändå inte ska fira ihop.

image
Skönt att vara klar med allt innan tiden med glöggpartyn, julmiddagar och allt börjar trilla in och agendan bli full. Man måste ju så klart inte gå på allt men en del är allt trevligt att gå på..

image
Sedan är det ju alltid kul att klä sig lite festligare och träffa massa vänner, bekanta & nya bekantskaper. Apropå det sista så var middagen i går jättetrevlig. Träffade ju som sagt 19 nya bekantskaper, några av dem kommer jag garanterat träffa igen.. Sent blev det, eller tidigt beroende på hur man väljer att se på det:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.