Katten bland hermelinerna?

image
Nu ska jag alldeles strax sätta full fart och göra mig iordning. Det blev en kort halvslumrande tupplur, men sådana gör oxå nytta. Sedan iväg på middagen, som tur är vet jag att det inte blir någon högtravande stel middag med bordsplacering etc. Den här middagen kommer vara högst informell vilket jag uppskattar. Hur många gånger har man inte hamnat bredvid någon urbota trist typ på middagar som då plötsligt känns som om de aldrig vill ta slut.. Andra middagar när man fått någon trevlig och intressant person flyger tiden iväg..

image
Tar en taxi till middagen. Är ju inte supermysigt väder ute och efter 30 minuters promenad så lär både hår & makeup se ut som jag vet inte vad. Vill ju inte komma fram och se ut som en tvättbjörn på vift när alla är nya bekantskaper (utom då en)..

image
Tar på mig något svart som vanligt, vad har jag inte riktigt bestämt. Tror nog att ”Pippi goes fashion” kängorna får göra premiär ikväll. Svarta byxor och en lite varmare och finare lång kofta som är svart/vit tror jag det blir. Har ju en förmåga att frysa jämt så något tunt är inte att tänka på..

Japp, in i duschen & full fart framåt helt enkelt!

Kram

4 reaktioner på ”Katten bland hermelinerna?”

  1. Kör med metoden att ha tre olika sittningar – förrätt, huvudrätt och efterrätt. Hamnar man bredvid någon som man har svårt att finna intressanta samtalsämnen som berör bägge vet man att man ska byta inom kort. Brukar pigga upp! Ha en trevlig kväll.

  2. Det förstås! Men ibland vill man ju ha folk sittandes och då gillar jag denna blandning av formellt och informellt. Man får dessutom fler kontakter. Kör görna med runda bord också så att man kan prata med fler. The more the merrier!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.