Beroende..

image
..är ett negativt laddat ord men man kan ju vara beroende av bra, välgörande och helt ofarliga saker oxå. Den sista tiden har jag utvecklat ett beroende av ”duttpennor”. Jag bara kan inte skriva en blogg, mail eller sms utan en duttpenna.. Det tråkiga är bara att jag lyckas förlägga dem både här och där så jag måste köpa upp ett litet lager. Det finns ingen direkt korrelation mellan superbillig och dyrare duttpenna. Extra viktigt att ta hänsyn till om man dessutom förlägger dem titt som tätt.

image
Då var det helg igen, ikväll ska jag på en middag med sisådär 20 personer och jag känner en person. Kommer kanske känna mig som en katt bland hermelinerna det återstår att se. Hur som helst är det kul & intressant att träffa helt nya människor.. Vi får se hur roliga & intressanta kvällens gäster är:) Får se till att snygga till mig innan jag går dit och innan dess..

image
..ta mig en tupplur. Haft möten idag och en stunds vila kommer hjälpa mig att inte bli dödstrött vid 23-tiden.. Vet inte riktigt hur jag ska klä mig, får väl ”sova” på det under tuppluren. Jag har ju glömt att berätta att Lily the kids lillebror kom till världen igår som planerat. Han är kvar på BB med sin mamma och jag misstänker att Lily the kid längtar och ”räknar timmarna” till lillebror kommer hem:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.