Bokat..

image
..flygbiljetter till nästa tripp till Marbella:) 16 december styrelsemöte i Helsingfors, 17:e packning & fix och 18:e bär det av. Bara bokat enkel resa så får jag se hur länge jag kan stanna.
Hoppas på & kommer göra allt som står i min makt för att kunna stanna i alla fall tre veckor.
Även om snö & kyla inte finns på kartan så blir det allt lite jul feeling i Marbella ändå..
image

image

Alla pelargonior i rabatter & krukor runt om i hela stan byts ut mot röda julstjärnor. Förberedelserna är i full gång nu.. Kommer vara superfint när vi kommer ner:)

image
Något jag MÅSTE komma ihåg att boka tid för att fixa är pass och internationellt id-kort. Har ju levt med ett antal tillfälliga pass det senaste året.. De tillfälliga passen är rosa och enligt mitt tycke mycket finare än de vanliga så får väl önska mig ett passande passfodral i julklapp..
image

Medan alla som väljer att fira jul hemma i Sverige (jag hoppas att det blir en vit jul för då är det verkligen vackert att fira jul i Sverige) gör snögubbar får jag väl tänka utanför boxen och göra några sandgubbar på stranden som jag kan titta på från terassen..
image

Vädret kan variera otroligt mycket år från år under jul & nyårshelgerna. Genomsnittstemperaturen dagtid under december ligger på ca 15 grader i skuggan. Skiner solen och man sitter på terassen är det riktigt varmt i solen. Kommer inte att släpa ner massa tomtar och svensk julmat. Kanske kör ett skaldjursjulbord istället, det återstår att se. Ska gå på Fredriksborgs julbord såklart så då får jag en äkta svensk jul fast lite före jul.. Vill ju inte missa sillen, skinkan, julmusten och julstämningen helt och hållet..

I dag har Weeping Willows släppt sin nya skiva, en julskiva. Dom har sannerligen varit produktiva i år. Två skivor, tre turnéer mm. Dom kommer nog behöva vila typ hela 2015:) Får kolla om den finns på Spotify annars får jag ladda ner den i morgon. Har fått ett nytt kort och nu är jag för trött för att orka gå in på ITunes och ändra kortuppgifter..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.