Är det mig..

image
..det är fel på eller är det här snyggt och så vi ”ska” se ut? Är väl bara att gilla läget.. Inte att se ut så utan att man är tant och inte hänger med i svängarna. Kommer definitivt inte få för mig att gå omkring med pastellblå eller gröna läppar. Oavsett hur mycket champagne jag än dricker.. Garanterat.

image
Däremot kommer jag börja dricka den där Aloe Vera drycken tre gånger om dagen så fort jag får den av Clarissa. Sedan ska jag då bli både piggare, gladare & allt möjligt. Finns ju nästan ingen som är så sprudlande som Clarissa och hon dricker den tre gånger per dag så någon nytta ska den väl förhoppningsvis göra även på en trött & stressad tant.. Det sista som överger en är hoppet sägs det ju:) Aoropå det så blev det ingen Askunge créme inköpt på flygplatsen.. Prioriterade Pippi goes fashion kängorna istället. Tror dom tar bort en rynka eller två dom oxå:) Skämt åsido, köper inte ansikts créme för att få bort rynkor utan för att hyn blir så torr och glåmig när man stressar runt. Rynkor kan vara väldigt fint tycker jag, tror inte jag får medhåll av Hollywood fruarna men det är en annan historia det..

image
Någon gång innan jag blivit så rynkig så att jag inte orkar resa så vill jag åka till den engelska landsbygden, vid kusten. Cornwall till exempel, bara namnet ger ju en känsla av riktigt äkta engelsk mysighet. Men det för vänta något år till dess att jag blivit tant med stort T. Nu räcker det så bra för mig att åka mellan Stockholm och Marbella. Men om det skulle ramla ner en väska fylld med guldmynt (eller ännu hellre 100-dollar sedlar) så skulle jag nog ta en riktig tjej shoppingresa till New York.. Lotto eller Triss kan jag bara drömma om att den plötsligt händer eftersom jag aldrig spelar eller köper Trisslotter.. Men vem vet, kanske ramlar det ner en vinstlott från himlen när man minst anar det..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.