Fullsatt..

image
..till sista plats var det i dag igen på planet. Hamnade bredvid två bröder, väldigt olika var dom. Den ene som satt bredvid mig var 62 men såg väsentligt yngre ut. Den andre var 64 år och såg ut som 75. Han hade drabbats av både cancer och stroke och hade ganska stora talsvårigheter. 62-åringen hade förlorat sin fru i cancer för fem år sedan. Nu hade han träffat en ny kärlek, en dalkulla i min ålder som han träffat på nätet. En riktig superentreprenör som nu sålt sina företag och bara gjorde det han & dalkullan kände för. Flygresan gick snabbt för vi pratade hela resan. Charlie var oxå med på samma plan såg jag, men som tur var slapp jag höra honom under resan. Han såg lite yrvaken ut när vi gick av planet så han hade troligtvis sovit stora delar av resan. Det var jag tacksam för..

image
Fick väskan hyfsat snabbt och Tom var på plats så transporten hem gick smidigt. Väldigt smidigt med Stockholms mått mätt.. Landade 16.25 och hemma på Banergatan strax före 18.00. Välstädat och fint precis som väntat. Lite kallt i vardagsrummet bara. Måste få tag på någon som kan hjälpa mig att lufta elementet. Inte riktigt min specialitet, har ingen aning om hur man gör..

image
TV:m har bestämt sig för att inte fungera, ingen signal kommer det bara upp. Strunt samma, säkert ändå inget vettigt att se. Får förflytta mig till sovrummet istället, där är det varmare och jag tycker om att sitta i sängen och jobba. För det är precis det jag ska göra nu. Börja beta av på To Do listan. Bjuden på AW på Taverna Brillo ikväll men tackat nej till förmån för To Do listan. Samma sak i morgon, medbjuden till Wallmans men även i morgon får To Do listan företräde. Ljuset hägrar (det i tunneln alltså)..

Kram

2 reaktioner på ”Fullsatt..”

  1. Vad synd att du inte kom till Brillo, hade vart så kul att träffa dig under lite roliga omständigheter. Jag hade så himla kul och skrattade så mycket att jag hade ont i mungiporna när jag kom hem 🙂
    Kramis Helena N

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.