At the AirPort..

image
Incheckad, passerat säkerhetskontrollen och sitter nu och tar en toast och en Coca-Cola.
Planet går om 1,20 så jag har gott om tid. Orkar inte släpa runt på mitt stora handbagage så kommer bli sittande här ett tag..

image
Om en stund förflyttar jag mig till bsren och tar ett glas champagne så att jag kan hålla nerverna under full kontroll när jag flyget hem.. Otroligt mycket folk på flygplatsen idag. Många exempel på män som har ett och annat att lära.. Dryga och halvfeta sitter de där och kör med sina fruar att de ska serva dem. Till tack får de på sin höjd ett irriterat grymtande. Vad är det för fel på vissa typer av män??
Får lust att rycka dem i örat och ”läxa” upp dem, men det gör jag så klart inte. Fast jag kanske borde.?..

image
Jag får försöka tänka så här.. Det kan ju inte vara så kul för dem heller att gå omkring och uppträda lite ”grisigt” De kanske inte mår bra. Gäller säkert för en del men definitivt inte alla. En del är bara översittartyper och framför allt mot sina fruar. I alla fall Charlie sim jag just bevittnat. Ja, han heter det för jag hörde någon av hans likartade kompisar ropa på honom..

image
Avslutar bloggen med en fin bild som säger mer än 1000 ord & förtränger Charlie & hans polare..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.