Varm choklad..

image
I går kväll efter middagen på den usla turistfällan satte vi oss en stund i hotellbaren. Tog då säsongens första varm choklad med vispgrädde, hade nästan glömt hur gott det är.. Kom då att tänka på hur fort tiden går och att det snart är jul igen..

image
Så här såg min önskelista ut under många år som barn.. Him var inte någon kille jag var kär i eller så utan en storebror. Fanns inget jag önskade mig mer, år ut och år in, än en storebror. Inte en helt lätt önskan att uppfylla för mina föräldrar men på det örat ville jag inte lyssna.. Men någon storebror fanns det aldrig under något av paketen under granen..

image
Om jag inte ska behöva använda en sådan här mössa sista kvällen i Marbella är det dags att hoppa i badet och börja göra mig ordning..

Kinamat eller inte – det får vi se helt enkelt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.