Sista..

image
..kvällen och natten i Marbella för den här gången. Hem till Stockholm igen och kommer vara kvar i lite drygt en månad. Sista kvällen på ett tag som utsikten från balkongen ser ut så här vid 19.00-tiden. Havet kommer jag såklart aldrig se från balkongen på Banergatan men kl 19.00 (och långt innan dess) är det kolsvart på balkongen hemma..

image
Några upplysta palmer lär jag inte heller stöta på hemma men lyktstolpar och förhoppningsvis massor av vackra ljusdekorationer som skapar julkänsla & lyser upp i mörkret.

image
Vet ni vad som ligger i den här röda tygpåsen? Ett par ”Pippi goes fashion 2014” kängor = lycka:)
Inte de där bruna jag visade på bild häromdagen, dom fick stå kvar i sitt skyltfönster till förmån för det par som ligger i påsen. Annorlunda men ändå lite Pippi över dem, med en väsentlig skillnad.. Pippis kängor hade inte i närheten av ”high heels” som de här har.. Inte så promenadvänliga är definitivt ingen överdrift..

image
Så efter fem lediga dagar är det dags att ta i itu med ”verkligheten” dvs att fortsätta jobba på.. Tom hämtar mig på Arlanda i morgon och sedan är det bara att sätta igång så fort jag kommer hem.

Bäst av allt är att Teresa & Zenon varit i lägenheten och städat så jag kommer hem till ett perfekt välstädat hem med nybäddat och allt annat. Det enda som kommer saknas är en blombukett i vasen på öppna spisen. Den får jag fixa på torsdag och sedan är allt perfekt..

Nu lite kvällsfix och sedan dags att sova. Allt är packat & klart förutom de allra sista som ska ner i resväskan i morgon bitti. 09.15 är det dags att åka till flygplatsen i Malaga..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.