Turistfälla..

Ikväll hamnade vi på en äkta turistfälla. Kände det direkt vi slog oss ner vid vårt bord. Beställde lasagne – husets hemlagade sådan i hopp om att det skulle vara näst intill omöjligt att misslyckas med en lasagne. Kan berätta att det är fullt möjligt att totalt misslyckas med lasagne. Det har jag lärt mig i dag.. Kommer inte bli stammis på den restaurangen, det har jag oxå lärt mig idag:)

image
I morgon bitti möte med Lotus teamet. Lär ta några timmar, det var ett tag sedan vi sågs senast.
Måste komma ihåg att ta med mig lite kläder hem som jag har nedpackat och som förvaras på kontoret. Inga mängder ska med men några saker saknar jag så de får hänga med på en tur till Sverige på en månad eller så..

image
Har lite dålig koll på vädret hemma i Stockholm nu och den den kommande tiden. En sak vet jag dock med säkerhet och det är att det inte kommer vara lika ljust, soligt @ fint som här men hoppas att Stockholm visar sig från en någorlunda bra sida de kommande veckorna..så lite regn som möjligt tack..

Nu läsa lite & sedan sova..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.