Trött..

Är lite trött och tänker passa på att ta en liten paus och vila.
En dag kvar och sedan är det dags för mig att flyga hem. Den dagen, dvs i morgon kommer till stora delar spenderas med Lotus teamet.
Ett möte måste man ju se till att få under den här vistelsen, så att vi kan stämma av och planera lite framåt..

image
Ikväll är det åter igen Gamla stan som gäller. I alla till en början, svärmor vill dubbelkolla att hon fick betala rätt pris för ett kudd fodral som hon köpte igår. Jag är inte på något direkt shoppinghumör – men om vi skulle råka gå förbi så kanske jag tar mig en till på de där kängorna. Men som sagt bara om vi råkar passera just den butiken..

imageimage
Sedan blir det nog middag på Hong Kong, bästa Kinarestaurangen i stan. Förra gången vi var där snurrade jag till det med alla dessa siffror kineser envisas med att ha framför varje rätt. Sa 99 när jag menade 96.. Inte ett dugg lika det där två rätterna så erkänner att jag blev minst sagt besviken. Om vi går dit ikväll ska jag bara ha en sak på näthinnan: siffran 96..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.