Fars Dag..

image
..har aldrig varit någon direkt tradition som firats i ”min” familj. Pappa har i alla fall påstått att han inte bryr sig om sådant, jag tror att menar det men ska ändå skicka ett sms så att han vet att jag inte glömt honom:)
Presenter på Fars Dag har typ aldrig existerat, något Pappa varit mycket bestämd på.. I alla fall tidigare år, han kanske ändrat uppfattning under åren. Bäst att kolla upp kanske.. Vill ju inte ha en besviken Pappa på Fars dag..

image
I badrummet här på hotellet finns det ett badkar. I kväll innan vi går ut och äter middag ska jag ta mig ett härligt skummande och varmt bad. Det saknar jag faktiskt på Banergatan, ett badkar alltså. Är ju så härligt att ta sig ett riktigt varmt bad under vinterhalvåret, dessutom gör badet nytta för mina skruttiga ben som alltid värker under just det kalla vinterhalvåret. Annat är det när man bor och vistas här i Marbella, förutom allt annat som är positivt med att bo här så är det även otroligt välgörande för just mina ben.

image
När man ser bilder som den här så ser man hur vackert det kan vara med vinter, framför allt kring jul om det är en snörik jul. Så fint och man bortser från just kylan så är det mycket som är fint just i jultider. Varm choklad med vispgrädde på något trevligt cafe – en paus i julshoppandet eller bara för att.. Just det där med bara för att ska man inte underskatta. Små avbrott i vardagen är en lyx som vi behöver unna oss. Behöver inte vara några storslagna saker snarare tvärtom.. Genererar mycket energi och välmående det är ett som är säkert..

Nu ska jag ta en tupplur innan det är dags att fixa några saker och börja göra sig i ordning för middag ikväll. Pappa är ju inte här, han & jag åker om varandra hela tiden, så det får bli Fars dag middag med svärfar istället. Det är inte fy skam det heller..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.