Bra fråga..

image
Så är det ju, men troll kan vara rätt söta. Själv är jag inget vidare sött troll när jag vaknar, vare sig det gäller humör eller ”look”. Häxa är nog tyvärr ofta en bättre beskrivning.. i alla fall till dess att jag vaknat ordentligt. Mitt morgonhumör är inte något jag är stolt över och önskar att det fanns knep vad man ska göra för att vakna upp som ett charmerande troll. Tips, någon??

image
Troll, häxa eller näst intill normal, oavsett vilket får jag ta risken.. Är tröööttt och behöver en powernap på sisådär 1,5 timme för att orka med eftermiddagens och kvällens program. Följer helt enkelt katten här och sträcker ut mig och sover en liten stund. Väljer dock hotellsängen framför en trappa utomhus.. vill ju inte bli utkastad från hotellet för att jag är en ”lodis”..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.