Empty quarter..

image
..är ett stort område i öknen som jag varit på jeep safari i och sovit under bar stjärnhimmel. Vackert och KALLT, det går bara inte att förstå om man inte upplevt det hur kallt det blir när solen går ner. När solen gick upp över sanddynerna morgonen därpå kändes det som om att vinna på Lotto så lycklig blev man. Planet ner hit var helt fullt men var alla människor som flyger på fullsatta plan i princip varje dag tagit vägen vet jag inte. Det var minst sagt folktomt i kväll.. Blev en enkel middag på Hong Kong..

image
I dag har hotellets florist jobbat för högtryck – nya blomsteruppsättningar överallt. Jättefint och blommor borde vara en ”mänsklig rättighet” – att ha blommande snittblommor hemma gör verkligen hemmet så mycket mer harmoniskt & trevligt. Krukväxter också som ger lite energi och syre ska man inte heller underskatta.
image
Tyvärr är ju snittblommor rätt dyrt, annars skulle jag ha fina uppsättningar och buketter hemma varje vecka, men det har man ju inte möjlighet att unna sig..

image
Vad jag däremot kommer att ”unna” mig nu är strunta i mailboxen. Den tar jag och betar av under helgen. Nu ska jag läsa. Köpte tre nya böcker på Arlanda..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.