Keep on..

image
Dagen har hittills inte blivit riktigt som planerat. Oväntat besök, dock inte lika spännande och dramatiskt som de brukade vara i de gamla Gevalia reklamfilmerna. Tog lite tid men kommer ändå att hinna med det som är kvar att göra innan avfärd. Blev ju minst sagt en ryckig sömn i natt.. När jag sedan äntligen lyckades somna om så fick jag tre whatsapp meddelanden i följd kl 08.07..
Sedan var det kört att somna om och vid 10.00 ringde det oväntade besöket.

Har varit i Fältan och fått mina ärenden uträttade. Nu tänkte jag ta en ”powernap” för det känns som om jag har grus i ögonen. Sedan ta itu med de sista puckarna på To Do listan och såklart packa resväskan. Väderrapporten från Marbella idag var klart bättre än igår..

image
Undrar en sak med alla ”konstverk” och nya sätt att dekorera/måla sina naglar.. Är det typ lösnaglar som köps färdiga och sätts på nageln eller är det målat på riktigt på naglarna? Det här tyckte jag var fint, men har oxå sett bilder på det ena värre än det andra..

image
Ser inte de här grymt sköna och fina att gå runt med i vinter när snön, minusgraderna och halka är ett faktum? Inte särskilt praktiska kan jag väl hålla med om, de lär inte vara vita så länge, men man får väl gå försiktigt eller låta bli att köpa dem.. Det senare är nog det vettigaste alternativet.

Nej, nu ”powernap”

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.