Jaha..

image
Somnade försent och vaknade alldeles för tidigt = dålig kombination. Måste få till det så jag somnar om annars är man dödstrött vid tre-tiden och ”måste” sova middag och så har man förstört även nästa nattsömn. Men det brukar lösa sig det där med att somna om, nackdelen blir oftast att man sover lite längre än planerat, sjusovare som jag ju är..

image
Har lite småsaker att köpa i morgon så en tur till Fältöversten får det bli i morgon. Inget kontorsmaterial den här gången på inköpslistan.. Någon bok däremot och lite andra smågrejer. Glömmer ALLTID något om jag inte skriver och har med en inköpslista..

image
Känner mig nöjd med statusen på To Do listan:) Kommer kunna åka iväg med i princip alla måsten avklarade vilket verkligen känns skönt. Ska man åka i väg 6 dagar till Marbella är det lagom kul att ha halva resväskan fylld med saker man inte hann fixa innan man åkte. Så blir inte fallet den här gången i alla fall.

image
Ska även se till att ha inboxen i mailen under näst intill total kontroll. Ska svara på mail och messenger meddelanden etc så att jag ligger i fas.. Har i princip inga olästa mail men en del obesvarade/icke åtgärdade och det ska det bli ordning på under onsdagen..

Undrar om man kan slänga iväg ett brev om det här när man ändå är igång, skulle varit riktigt trevligt om det fick ett positivt mottagande:)
image
Kan ju drömma om det i alla fall nu när jag tänker somna om..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.