Tråkig gäst..

image
..som efter en jättegod & trevlig middag hoppat upp i familjens soffa för att se Svenska Hollywood fruar.. Min TV lever lite av sitt eget liv och trean och femman har jag ibland och ibland inte.. Passar hur som helst på att se ett av den nya säsongens avsnitt.

image
Några av dem kan man väl tycka har opererat sig mer än tillräckligt redan.. Men det är i och för sig inte min sak att lägga mig i och har ingen synpunkt på om de väljer att göra det men jag kan ju få ha en uppfattning om huruvida jag tycker det är snyggt eller inte..

image
Men ingenting eller någon är så pinsam som en viss..
image
Hon kan ju bara inte vara på riktigt. Stackars dotter om hon bara är 15% så knäpp och hemsk som hon framställer sig själv. Tydligen ska hon göra någon TV-show för att hitta en man att gifta sig med. Jag kan bara säga:
Lycka till..

image
Typiskt nog är alla Hollywood fruar blonda och några av dem vill väldigt gärna vara eller kanske också är äkta Bimbos med hela dess betydelse..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.