In my bed..

image
Hemma igen efter en mysig & trevlig kväll. Orkar inte göra någon mer nytta idag utan kommer bara slappa lite och försöka somna i vettig tid. Är ju lite si och så med det mellan varven, men har blivit mycket bättre på att vända dygnet till det lite mer normala hållet.

Tänkte på det där med Hollywood fruar.. Ytlighet och bara fokus på att gifta sig rikt, pengar och annat. Som tur är så är ju inte alla som de värsta karaktärerna i Svenska Hollywoodfruar..
image
Den här Hollywood frun till exempel gör en otrolig massa nytta med de medel hon har. Något för de Svenska fruarna i programmet att kanske ägna en tanke på någon gång i alla fall kan man tycka.

image
Man skulle kunna tro att det här är bordsplaceringen till en middag eller kalas hos mig:) Den idéen ska jag spara.. Kanske kan varva med någon flaska av någon ädlare dryck oxå så att inte gästerna blir alltför besvikna..

image
I morgon är det onsdag = sista hela arbetsdagen innan jag åker till Marbella. Ett kort möte torsdag morgon med resväskan i släptåg innan jag åker till Arlanda. Dagens väderrapport från Marbella var ju sådär – uselt väder och ett lågtryck som ska hålla i sig. Men faktum är att jag inte bryr mig, det räcker så bra med att få komma ner och vara ledig i 6 dagar. Bra väder är en bonus som jag självklart inte tackar nej till..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.