Chai & rävar..

image
I dag är det väl verkligen en äkta höstrusk dag.. Grått, lite rått och så lite regn med jämna mellanrum. Drar mig för att sticka ut näsan genom ytterdörren och ge mig ut men det måste jag göra oavsett vädret.. Kunde varit värre, får se till att ta på mig en jacka med huva eftersom jag som vanligt saknar paraply.. Förlägger och glömmer dom alltid så jag är konstant paraplylös..

image
När jag kommer hem någon gång ikväll så ska jag göra iordning en riktigt stor kopp chai te – gott & välgörande:) Men innan dess är det ett möte kl 15.00 och sedan hem till en kompis några timmar. Lite socialt avbrott är också gott & välgörande..

image
Man brukar ju säga att det kan vara bra att ha en räv bakom örat.. Det är säkert sant men om man har för många rävar bakom örat blir det sällan bra, det är bara dumdristigt och väldigt kortsiktigt. Så även om de små rävarna är väldigt söta så ska man nog hålla sig till en räv bakom örat, det är i alla fall min erfarenhet..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.