Let it snow..

image
Nu är det tydligen dags för minusgrader och snö såg jag. Känns sådär lockande, kan väl väntas med det till första advent i alla fall. Vackert är det förvisso med den vita snön som lyser upp det är kylan som är problemet.. Finns inget dåligt väder bara dåliga kläder säger den hurtfriske..men inte jag..

image
Nu har Teresa & Zenon hämtat Sigge, så nu vet jag att han har det bra när jag är borta:)
Kylen är fylld med Coca-Cola så nu ska här drickas Coca-Cola och jobbas på en stund. I morgon lite möten på stan, sedan är det bara en dag kvar innan det är dags att ge sig av till 25 grader och sol.
image
Off season är det verkligen nu så det lär vara rätt lugnt & skönt.
Egentligen är det bara i augusti som det blir total trängsel och nästintill kaos i Marbella. Övriga månader är det lite mer lagom med folk vilket passar mig bättre.

image
Apropå snö.. Tror bestämt att årets jul får firas i Marbella.. Låter väl skönt att slippa hetsen innan jul, allt planerande och fixande med julmat etc etc.. Har ett styrelsemöte 16/12 men sen kan jag åka.. Får nog börja köpa julklappar vilken dag som helst nu så att man inte som vanligt spar det till sista minuten. Förra året var värst, då hann jag inte ens lämna alla julklappar innan jul. Skäms gör jag över det så det får bli ordning och reda på julklapparna i år..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.