Har försökt..

image
..att skriva dagens första blogg i ett gäng timmar nu men i dag är en sådan dag då det ringer och plingar i varenda maskin man har hela tiden.Så nu tänker jag ta mig tiden att blogga lite..
Ny vecka igen och den här veckan har jag tre dagar på mig att få allt avbockat så att jag 13.05 på torsdag sitter i flygplanssätet på planet med destination Malaga. Längtar.. Även om vistelsen inte blir så lång, måste flyga hem igen den 12/11..

image
Inne på sista Coca-Cola burken – kris, måste med andra ord bege mig ut och köpa.. Mat har jag bunkrat upp med men är ju tyvärr inte lik vare sig Magnus Samuelsson eller Frank Andersson så Coca-Cola blir för tungt att släpa hem för flera dagar.. Men det gör en bara gott att komma ut lite och få frisk luft.

image
Kan ju passa på att köpa lite nyttigheter oxå när jag ändå handlar, för att balansera lite om inte annat. Ikväll kommer Teresa & Zenon för att hämta Sigge så att han kan bo där ute på Värmdö med dem när jag åker till Marbella. Sedan kommer det som vanligt bli lite diskussioner fram och tillbaka innan jag får tillbaka honom:) Men det viktigaste för mig är att han har det bra och de tar verkligen hand om honom på de allra bästa sätt man kan tänka sig.

image
Dags att fortsätta med dagens lista.. När jag tänker efter kanske jag skulle byta ut moroten i kundvagnen mot någon annan morot. Har verkligen jobbat på i 180 så en liten minimorot kan man väl ändå vara värd, eller?

Kram

2 reaktioner på ”Har försökt..”

  1. Hej finaste Eva,

    Tack snälla för boken. Den kom fram för en vecka sedan så jag ber tusen gånger om ursäkt för denna sena återkoppling. Jag har visst missat ngt på FB som gör att jag inte kommer åt chatten nu – även den här tanten blir visst äldre. 😉
    Det blir nog inget Spanien i höst, men tänk så mycket pengar jag kommer ha sparat ihop för vårshopping. Hoppas vi kan ses innan dess oavsett!
    Kramar i massor från en av dina trogna följare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.