Vilket..

image
..ryck jag fick till där de senaste två timmarna. Fått massor avbockat på To Do listan – hurra!

image
Några brev och PM etc kvar att skriva men det vore väl skam om jag inte hann med det. Klockan är ju inte ens halv ett:). Men det får vänta lite, har ingen lust att landa så här om någon timme..
image
Det får räcka med att ”ständigt” frysa, vill inte vara helt utslagen oxå. Lite vila nu och sedan kommer resten gå med ljusets hastighet..

image
Målet är tydligt.. Jag bara SKA sitta på det där planet på torsdag kl 13.05 ”what ever it takes”.
Jag pratade med Pappa igår som så klart, tillsammans med lillasyster och systerson, var besvikna att jag inte flög ner i går som planerat. Pappa åker ner igen den 12/9 – då har jag planerat att flyga hem. Det går lite troll i våra resplaner kan man säga,vi åket om varandra hela tiden och nu var det ett bra tag sedan jag träffade Pappa, syster och systersonen Världens Bästa Anton, det får det bli ändring på..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.