Vänta lite nu..

image
..för nu blir jag förvirrad. I dagens Aftonbladet på nätet så visar de upp en bild som visar att Renée Zellwegger (ni vet hon som spelade bla Bridget Jones) och att hon nu ser ut som bilden här. Men är det verkligen så? Det är ju väsentligt mer likt skådespelarskan Naomi Watts än Renée Zellwegger. Men vem bryr sig egentligen, blev bara konfunderad..

image
Har varit galet produktiv i dag. Fått så mycket gjort = lycka.
Nu har jag strukturerat och skrivit allt till det svart/vita lilla projektet. Bara någon liten detalj kvar så är det check på det:) Ni ser, det går framåt & tur är väl det.. Sedan återstår det att se vart det lilla pilotprojektet tar vägen..

image
Det bästa med hösten är jeans,tjocka härliga tröjor & kängor. Jag vet inte vad det är med mig och kängor/stövlar. Har inte hittat några Pippikängor än tyvärr och har börjat ge upp hoppet. Jag älskar kängor, men de ska helst ha en någorlunda klack så att jag växer lite:)

image
Mina ögon är helt slut efter allt skrivande och tittandes på en skärm, man skulle nästan kunna tro att Dan Ekborg varit i närheten. Någon gång ska jag förklara vad jag menar med det,men inte nu för nu ska jag vila ögonen en stund och hoppas att jag kan läsa några kapitel i min bok innan jag somnar..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.