Om jag hade..

image
..en bil, eller vänta nu det räcker ju inte utan i tillägg till bilen antingen ett körkort (dålig ide) eller en chaufför (oxå dålig ide) så skulle jag i dag ha klätt mig jättevarmt och givit mig ut till Fredriksborg. Dels för att få frisk och härlig skärgårdsluft men framförallt för:

image
Att äta mig proppmätt av köket på Fredriksborgs grymma brunch.. Sitta i Spisrummet och äta länge, länge och sedan ta en uppfriskande promenad och avsluta med en cappuccino i Orangeriet.

Men nu har jag ju vare sig bil, körkort eller chaufför.. Dessutom har jag fått ett sånt där jäkla problem med linsen i ena ögat igen. Får hålla mig hemma idag och se till att fixa linsen/ögat så jag slipper gå omkring som en halvt blind tant i dag och resten av veckan. Det har jag vare sig tid eller lust med helt enkelt.

En hel på To Do listan i dag och en riktigt bra fördel då är om man ser med båda ögonen. Går lite fortare då..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.