Julklappstips till dig Pappa..

image
Eftersom jag vet att det absolut värsta min Pappa vet är att köpa julklappar & presenter till mig så tänkte jag vara lite snäll så här under Halloween helgen.
1. Den här rougen från Dior får du gärna köpa till mig i julklapp
2. Du slipper då, utifrån ditt tyckande,obehagliga överraskningar när jag får välja själv.. Pippi tatueringen vet jag ju var det näst värsta alternativet (efter att ha behövt hitta på något själv).
Så med andra ord, Klappat & klart och väldigt fint med en rouge, eller hur?

image
Läste Alex Schulmans krönika i Aftonbladet i dag. Han, precis som jag, känner sig helt förvirrad över det här med att Alla helgonhelgen när man ska minnas de som inte längre finns med oss förvandlats till en festhelg där alla ska se så läskiga och nästintill döda ut som möjligt.
Vad gäller skriver han och tillägger att han är gärna med på vilket som bara han fattar vad han ska vara med på. Jag håller helt med honom. Tycker att Alla helgonhelgen åtminstone ska innehålla en del som är just det den är tänkt för. Minnas, reflektera etc på en kyrkogård eller var helst man väljer att vara med mängder av levande ljus. Det vore tråkigt om den delen försvann till förmån för att hela helgen ska handla om pumpor och maskerader. Men men jag är ju tant så jag kanske håller fast vid traditioner för länge vad vet jag.

image
Själv har jag vare sig klätt ut mig eller varit på Halloween party. Inte har jag dansat hela natten och sovit hela dagen heller, det var länge sedan det..
Däremot ser jag fram emot en återträff med mina Cloetta kollegor -vi ska träffas i Norrköping den 14/12 och äta middag & se Weeping Willows tillsammans. Kan det bli bättre?

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.