Humör..

image
..har jag haft gott om sedan barnsben.. Kan vara på både gott och ont det men nog gott för det mesta annars kanske man bara går omkring och är snudd på zombie (överdrivet absolut). Hur som helst så har jag som sagt gott om humör inte alltid nödvändigtvis gott humör.. Inte är jag speciellt bra på att dölja vilket slags humör jag är på.. Lite ”what you see is what you get” som ibland kan blixtra till lite otippat för en del. Strunt i det, i dag är jag hur som helst inte som Pippi på bilden tjurig utan på just gott humör.

image
Ska strax ge mig av till Fältan. Kom på att Handelsbanken byter från Visa till MasterCard och att mitt Visa kort gick ut igår. Måste alltså aktivera mitt nya MasterCard och hoppas att jag ska klara av det:) Annars får jag väl ringa någon mer kunnig person och be om hjälp. Just det där med att be om hjälp med saker kan vara riktigt bra. Förra lördagen lärde jag mig hur man får sitt telefonbatteri att hålla längre och hur Spotify funkar. Inte illa för en tant:)

image
Mailboxen har jag fått ner till i princip noll!! Alla är lästa men en del återstår att besvara etc men är ändå nöjd över att jag i alla fall har koll på den. Hör hur det regnar ute så lusten att gå ut och ta sig till Fältan är väl inte på topp. Väntar ett tag och ser om jag kanske kan få gå dit ”regnfritt” – de har ju öppet till 17.00 tror jag på lördagar.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.