Dröm..

image
Bortsett från att bo på Djurgården har jag en annan dröm och det är bo i en lägenhet i ett sådant här hus med trappor upp till entrédörren. Jag kan till och med tänka mig att stå ut med lite snö då, bara en sån sak..

image
Något jag verkligen saknar och numera drömmer om är ett”dressingroom” – har fortfarande problem med min förvaring på Banergatan.. Men det om något kan vi väl anse som ett i-landsproblem..

image
Något jag inte direkt drömmer om är inköp av mer kontorsmaterial. Dessvärre är det väl det enda av dessa tre punkter som är nödvändigt. Har med andra ord varit och köpt kontorsmaterialet och får väl ägna resten av kvällen att drömma om det andra..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.