Skaldjur & Soffhäng..

image
Efter en favoritmiddag med hummer, rökta räkor & King crablegs är jag mätt & nöjd minst sagt. Varit lite ensidig kost sista tiden när mycket tid gått åt till annat än att laga mat så lite skaldjursfrossa var man väl värd kan man tycka.

image
Har nu hamnat med mysdressen i soffan för att resten av kvällen ägna mig åt soffhäng och inget annat än soffhäng. Sett på FB att var och varannan ”katt” är på olika Halloween fester, den ena ser läskigare ut den andra. Här är det tända ljus, Idol och totalt slappt och skönt:)

Vet ni vad jag ska göra i morgon?
image
Köpa kontorsmaterial, den har ni väl aldrig hört förut:) Behöver lite pärmar och annat, rykande åtgång på sådant när man jobbar i kapp och skapar struktur. Lite färgglada pärmar får det bli i morgon och lite annat.. När jag då ändå är i Fältan ska jag kompensera mig själv med lite blommor eftersom jag inte kan åka till Marbella i morgon som planerat.

image
Kommer ju sitta hemma och jobba rätt mycket lördag-onsdag och då känner jag att istället för sällskap så får jag omge mig med lite färgglada blommor och öka trivselfaktorn.
Nu kör en kille en gammal Thin Lizzy låt i Idol, rätt långt ifrån originalet men känner mig helt plötsligt lastgammal igen:) Herregud, hur många år sedan var det som man lyssnade på dem? Så länge sedan att jag inte ens kommer ihåg.

image
När jag ändå är i Fältan ska jag passa på att shoppa lite till Fredriksborgs adventskalender för innan man vet ordet av så är det 1/12..

Kram

2 reaktioner på ”Skaldjur & Soffhäng..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.