Styrelsemöte..

Kom fram till mötet med minsta möjliga marginal, en halvminut eller så. Mötet gick enligt plan, tur att vi har många affärsområden och inte har alla ägg i en korg. En del går riktigt bra och andra allt annat än bra. Ena dagen jobbar man med sig själv i tex det svart/vita miniprojektet och nästa styrelsemöte i ett miljardföretag. Olikheterna är både roliga och berikande. Har så otroligt mycket i huvudet just nu så jag har nog aldrig varit så tyst på ett möte. Så blev vi klara före utsatt tid oxå:)
image

image

Ska strax åka tillbaka till färjan. En snabb visit till Taxfree butiken sedan spendera hela resan i min fina hytt. Viktigast att köpa är Coca-Cola och lite snacks. Middag ensam på en Finlandsfärja händer bara inte så dagens lunch på mötet får duga för i dag. Får äta lite mer i morgon:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.