Till havs..

Mottagningen har hållit i sig ovanligt länge idag. Inte superbra mottagning men det funkar i alla fall. Har precis kollat på Uggla flyttar in. Bra programformat och Uggla är bra men inte helt lätt att göra ett underhållande program tillsammans med två katolska munkar..

Såg idag att Klas Ingesson förlorade sin kamp mot den där jädra cancern. Sorgligt, han har kämpat och varit stark i sin kamp under många år nu. Sorgligt..

Josefine varnade mig för att det kunde bli blåsigt på Östersjön, hade tydligen varit det i natt hade hon läst något om. Lite gungigt är det men inte så farligt och än är det inte läskigt eller sjösjukeframkallande i alla fall. Hoppas det förblir så. Vi har nu bokat in skrivarhelgen med Josefine och en redaktör från Bonniers som vi kommer ha på Fredriksborg. Lördag/söndag 21-22/2 blir det. Mer info kommer snart på hemsidan mm. Hon är verkligen en otroligt härlig person och varje gång vi träffas går tiden hur snabbt som helst.
Känns som vi känt varandra hur många år som helst varje trots att det typ bara är ett knappt år.

Nu tror jag att jag kommer tappa mottagningen helt snart..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.