Spöken..

image
Utan att gå in på några detaljer så har jag idag inte sett men upplevt spöken mitt på ljusa dan..
Hade en sms konversation med en person som jag nu är övertygad om måste komma i från en annan planet. Exakt hur mycket tycker vissa att de ska få utan att behöva ge eller prestera något tillbaka. Ska jag behöva jobba för att få lön, det var väl ändå lite väl mycket begärt typ.. Suck. Fick huvudvärk och kan bara inte förstå hur en del kan tycka att det är självklart att de bara ska ha och tar det så för givet att de blir upprörda över exemplet inget arbete = ingen lön. Orkar inte ens tänka på det en sekund till men det här är i alla sant:

image

Möte med Sofia & sedan lunch med Josefine idag. Nu i min hytt på väg till Helsingfors. Har fått iväg några viktiga mail innan man tappar all kommunikation med omvärlden. Ska då läsa styrelsematerial – rekord tror jag,bara 91 sidor. Sedan ska jag titta lite på TV och ha egentid:)

image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.