Nytt rekord..

image
Helt omöjligt att somna så antingen är jag vaken i väldig massa människors drömmar (inte så troligt) eller så:
image
är jag vaken i någons dröm där vi är på the party of the year (något mer troligt). Oavsett vilket så är jag i princip klarvaken..

Då kan man ju tycka synd om sig själv, eller inte.. Det är så otroligt jobbigt med människor som tycker synd om sig själva hela tiden och allt som händer är någon annans fel. Att inta offerrollen kanske kan tyckas bekvämt men två saker är säkra:
1. Det är bara destruktivt.
2. Det leder absolut ingenstans och definitivt inte framåt.
Dessutom blir man något så enerverande som en energitjuv..

Klart att man inte kan dra alla över en kam och att det självklart finns människor som råkat ut för saker de inte kunnat eller kan påverka, men de tillhör undantagen i samhället. Att gnälla småsaker etc det är det jag menar.
Då är det bara en sak det gäller att inse:
image
Ingen annan kommer göra det åt dig & du kommer dessutom må mycket bättre av att se lösningar (eller åtminstone ha attityden att hitta lösningar) i stället för att älta problem. Nästan så jag blev trött bara av att tänka på energitjuvar..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.