Beslut..

image
..är något man oftast fattar varje dag, stora som små. Ibland är det givet och tar en sekund ibland spelar det ingen roll hur mycket man än ”lyssnar” på magkänslan, analyserar osv, det är ändå svårt att bestämma sig. Mormor lärde mig att vid sådana tillfällen använda sig av en plus och minuslista för att på så sätt komma fram till ”rätt” beslut. Ett bra knep som jag använder mig av då och då, men ibland blir det liksom lika på plus och minussidan..

image
Om man funderar för mycket och för länge så har man efter ett tag en himla massa alternativ och det gör ju oftast inte saken lättare precis. Bäst är att följa hjärtat men ha huvudet med sig som någon sa..

image
Gjorde en ny sådan där väldigt vetenskaplig FB test. Den här gången handlade det om vilket magiskt djur man är. För er information kan jag meddela att jag är en sjöjungfru.. Kan ju vara bra för er att känna till tänkte jag.

image
I morgon eftermiddag, efter ett gäng möten, är det dags att bege sig mot Helsingfors. Även om jag som sjöjungfru kanske borde tagit mig dit för egen maskin så föredrar jag nog den där hytten jag bokat. Känns lite bekvämare på något sätt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.