Huvudet..

image
..upp & fötterna ner eller är det tvärtom.. Vet knappt för idag har det gått undan i pappershögarna och annat. Det finns inget bättre än en lite av bortre gräns, dvs i det här fallet Marbella resan på lördag. Vill ju inte gärna åka med halva resväskan fylld av papper, så bäst att jobba på. Nu tar jag en liten paus för det måste man göra för att orka köra på, tant ni vet:)

image
Har ju jobbat på så mycket att ag inte ens hunnit skriva ett enda blogginlägg på hela dagen. Bara en sådan sak.. Brukar ju hinna klämma in en 4-5 inlägg per dag. Kollade just och nu har jag varit igång med mitt bloggande i 10 månader lite drygt. Rätt många inlägg har det blivit, och fler kommer det bli.. Rena rama terapin att skriva av sig, speciellt om man som jag tycker om att skriva.

image
Nu när jag vilar lite ska jag drömma om att ha ett sådant här rum. Tänk vilka trevliga middagar man skulle kunna ha där, eller bara sitta för sig själv i någon skön fåtölj och läsa en riktigt bra bok. Eller sitta och jobba i den vackra omgivningen. Eller..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.