Snart slut på..

..ytterligare en vecka. Swisch, vecka efter vecka går fortare och fortare. Värre blir det ju äldre man blir sägs det ju, så man har ju verkligen något att se fram emot..

Spenderat kvällen först i Cadierbaren med Cissi D sedan gick vi till Scandic Anglais för att möta upp Cissis kompis Kajsa. Var med en stund men gick hem vid 21.00 så att man orkar med veckan. Tantvarning igen:) Träffade även Martin S, bestämde lunch när jag kommer hem igen efter Marbella resan.

Får bli ett bildlöst sista blogginlägg den här veckan för skriver på min iPad. Går ju plötsligt inte att ladda bilder till bloggen och har fortfarande inte lyckats gå till en 3 butik för att skaffa ett nytt sim-kort till min mini iPad. Måste bli gjort innan jag åker på lördag. Pappa, min lillasyster Åsa och min systerson Världens bästa Anton är nere nu på höstlovet. De åker hem på måndag så jag får hänga med dem på söndag. Har inte träffat Anton sedan han fyllde år i maj så har en del att ta igen om jag ska få behålla titeln Världens bästa moster (sedan att han bara har en moster är sekundärt enligt Anton) titeln ska förtjänas..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.