London calling..

image
Fick precis SMS från London. Kom då att tänka på hur otroligt länge sedan det var som jag var i London. Kan inte ens komma ihåg årtalet. Var väl någon gång under Coca-Cola åren hur som helst. Jag minns i alla fall att jag var där några dagar efter Dianas död och det enorma hav av blommor som fanns på flera ställen i London. Vilket livsöde och vilket tragiskt slut..

image
Hittade den här bilden, har ingen aning om var den är tagen, skulle kunna vara Marbella. Har ingen aning om vem det är som är på bilden och vems hand hon sträcker sig efter. Tyckte bara att det var en väldigt vacker bild.. Tycker väldigt mycket om foto – föredrar fotokonst 7 dagar av 7 framför målade tavlor. Därför är det en skam att jag inte varit på Fotografiska ännu..

image
Tänkte på det där med tantvarning och ökad styrka på läsglasögonen. Borde inte hundar och katter som kommit upp sig i åren oxå behöva glasögon? Användningsområdet är väl i första hand inte läsning men nog borde de oxå behöva sig ett par glasögon, för linser är nog lite svårare:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.