Raggmunk, fläsk & trevligt sällskap..

image
I vissa sammanhang kan jag vara en otrolig vanemänniska som tex mat. Alltid Raggmunk & fläsk eller möjligen Lövbiffen på Grodan. I mötesrum, alltid samma plats. I andra sammanhang kan jag vara totalt oförutsägbar och allt annat än vanemänniska. Tur vi har lite olika sidor, hade kunnat bli rätt trist annars. Trevlig lunch var det hur som helst med min gamle kollega. Vågar knappt erkänna det men försov mig i dag så jag missade 10-mötet, trots att jag gick och la mig riktigt riktigt tidigt igår. Antar att kroppen behövde den långa sömnen..

image
Strax ska jag fortsätta beta av de där ca 25 sakerna som tar 5-10 minuter att få undan så att To Do listan och huvudet med för den delen blir tom på sådana grejer. Bara onödigt att ha dem hängande när det ändå går så snabbt att få
undan dem. Kan man ta tag i lite viktigare saker sen,fast det får vänta till i morgon eller så.

image
Bland de där snabba sakerna ligger bland annat Helsingfors biljetter. Hoppas det finns kvar vettiga hytter på Silja Line. Tänker åka båt även om det tar tid för avkopplingens skull. Får ju massa tid över att bara tänka, göra ansiktsmasker och annat piff i hytten:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.