Ibland är det svårt att..

image
..tyda, läsa och förstå både olika människor och olika personligheter.
Olika personligheter är en sak,man är helt enkelt så olika så man har svårt att förstå hur den/denna tänker, agerar, väljer att leva eller vad som helst. Men oavsett om man förstår det eller inte kan det resultera i spännande möten och samtal och berika en på sitt alldeles egna sätt. Alltid lär man sig något nytt och lär sig kanske att se på något ur ett annat perspektiv.

Sedan har man de där människorna man känner som man ändå inte riktigt kan förstå sig på. Ena dagen är de si och nästa dag är det så.. Kan vara både spännande, intressant och otroligt jobbigt och frustrerande på en gång. Eller hur?

Oavsett vilket och vilken kategori är det spännande att träffa nya människor. Ett krav dock: de får gärna vara hur ”konstiga” som helst bara de är trevliga..

image
Finns lite udda ortsnamn i vårt avlånga land. Inte så svårt att välja om man får lust att åka till höger eller vänster här..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.