I morgon..

image
..till Bromma flygplats för att hämta Cissi Dahlbom som kommer ner från Åre för en ny vecka i Stockholm.

image
Början blir sorglig men förhoppningsvis både värdig och vacker. Lite ljus oxå mitt i alltihop för det hade han nog velat.

image
Det är i morgon vi alla tar ”adjö” av Mr Showbiz Hasse Wallman. Kan inte nog uttrycka min tacksamhet att vi fann varandra och blev vänner innan han gick bort. Nu kommer jag bära med mig våra förtroliga samtal och tyvärr även hans egen ledsamhet över hur saker och ting utvecklas med hans livsverk.

image
Men jag väljer att se det på det fina sätt som Micke Solfors uttryckte det i sitt pressmeddelande att Hasse kommer att se till att änglarna dansar och sjunger i himlen..

Kram & ta hand om varandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.