Badkar & 50 things..

image
I dag hade det inte gjort ont att ha ett badkar, ingen annan dag heller för den delen. Finns det något skönare än att hoppa i ett väldoftande bad? Gärna med någon välgörande olja eller badsalt i som både gör gott och luktar gott. Men här på Banergatan får jag nöja mig med en dusch.. I Marbella däremot har jag badkar, men det är liksom inte samma sak att bada där. Jo, under de ”kalla” månaderna händer det titt som tätt att jag tar ett bad även där faktiskt.

image
Något som är mysigt med hösten, oavsett var man befinner sig, är höstkläderna. Visst är det lite mysigt med de tjocka tröjorna, halsdukarna och stövlar,kängor etc. På det viset är vi lite ”bortskämda”, får byta garderob oftare än många andra:) Detta förutsätter ju så klart att man är intresserad av kläder annars blir det väl mer likt en plåga att behöva byta garderob..

image
Har ni som jag ibland en förmåga att samla på er en himla massa småsaker som bara tar 5-15 minuter att fixa? Just nu har jag varit väldigt bra på just det och har en låååång lista på småsaker som ska göras. När de blir tillräckligt många så går det ju nästan en dag att rensa bort dem allihop. Ska småbörja lite ikväll tror jag och sedan köra på ordentligt i morgon eftermiddag efter mina möten.

image
Morgondagen börjar med en promenad till kontoret på Riddargatan och möte med Sofia & Figge. Det första av tre möten i morgon. Sedan hemläxor hemma på Banergatan.

image
Nu måste jag erkänna något pinsamt.. Har typ hur länge som helst tänkt och försökt få Spotify utan reklam att fungera i min telefon. Har jag lyckats? Nej och det är ytterligare en anledning att det snart är omöjligt att inte ha Bengt under sängen. Hur som helst var jag ju ute med en kompis i lördags, passade på att erkänna min totala tekniska inkompetens så nu har jag Spotify utan reklam i min telefon:) Tack O!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.