Så sant..

image
Hur ofta händer inte det här? Trots att det troligtvis för de flesta av oss kvinnor är väldigt långt från sanningen. Jag ska inte generalisera för det finns massor av kvinnor som kanske inte är ett dugg intresserade av kläder, kanske inte har råd eller helt enkelt prioriterar annat. Själv är jag väldigt intresserad av kläder. Känner ofta just känslan ”Nothing to wear” fast det är väldigt långt ifrån sanningen. Åtminstone delvis, det är klart att jag har en massa plagg att sätta på mig men just när den där ”Nothing to wear” känslan dyker upp är den subtilt sann, för jag har ingenting att ta på mig som jag känner för att ha på mig. Då är det ju ändå lite sant..
En del kläder man köper blir sådana som man älskar och har på sig ofta, andra blir inga favoriter utan kan hänga där på galen länge mellan gångerna de används och något plagg har väl blivit hängande för alltid för att man inte trivdes i det. Får göra ett nytt Tradera ryck när jag kommer hem från Marbella. Helt onödigt att de bara hänger där..

Men vad man absolut inte ska glömma är:
image
Inget klädesplagg, väska eller annan pryl kan ersätta att få vara frisk, ha vänner och tusen andra saker. Sådant vi tar för givet och som inte borde ta för givet utan uppskatta, varje dag!

image
Titta på den här bilden, inte bara snabbt utan verkligen titta på den. Hur underbart skulle det inte vara att få sitta där med någon man tycker om. Andas in atmosfären och kanske ta ett glas champagne och bara ha det bra..
(Om man fick gå på en shopping tur dagen efter hade det ju inte gjort ont men det hade inte varit ett endaste dugg nödvändigt för känslor och känslan av att sitta där och njuta slår alla shoppingrundor i världen…)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.