Rött är rätt..

image
Rött ska det vara som både accentfärg men även på hela ”outfits” i alla fall enligt senaste numret av Damernas Värld.
Rött är tveklöst både uppiggande och snyggt – men att ha precis allt i rött tror jag nog blir att gå ett steg för långt då försvinner liksom effekten..
Dags att rota lite i garderoben med andra ord, vet att jag har både en och två röda plagg som kan komma till användning igen.

image
Hur vacker är hon inte, vår svenska Bond-brud Izabella. Ja, jag fattar att bilden inte är helt obehandlad men likväl.. Cool verkar hon vara också och jag vet inte varför för jag har absolut aldrig träffat henne men hon ger ett sympatiskt intryck på något sätt.

Tror inte hon snusar heller.. Men jag måste bara visa det nya snuset jag hittat:
image
Riktig snusdosa i plåt, snygg design och gott portionssnus med lite anis. Ny favorit helt klart och dessutom billigare än en vanlig dosa snus på Pressbyrån. Röd dosa också, kan det bli mer rätt än att snusa Byron i höst:)

I morgon när jag äter lunch på Grodan med min gamle kollega ska jag passa på att köpa på mig några dosor. Kommer garanterat att äta Raggmunk med fläsk i morgon, en äkta Grodan klassiker. Bara dom inte fått för sig att ta bort den från menyn. Men innan lunchen möte med någon som vill prata om ett ev samarbete med Lotus så ikväll = somna tidigt och hoppas att jag inte är vaken i någons drömmar i natt:)

Men lite väl tidigt att gå och lägga sig kvart över åtta så än är det inte dags. Ska nu ta och kolla på lite flygbiljetter hem från Marbella. Åker ju ner den 1/11 och hade väl helst stannat en månad men det lär tyvärr inte bli aktuellt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.