Grått..

image
..är väldigt snyggt när det kommer till kläder, stövlar, möbler och annat men mindre kul när det liksom är grått överallt i en hel stad. Det har det varit i dag – i alla fall nästan hela tiden. Nu är det inte grått nu är det typ svart. Men efter regn kommer solsken så just wait..

image
I dag har jag shoppat, något så otroligt spännande som kontorsmaterial, har ni hört den förut?:) Går åt i en aldrig sinande ström men framåt går det:)
Har börjat läsa en ny bok oxå som snart kommer bli till ”salu” här. En lite tjejigare bok med titeln En enda natt. Har inte kommit så långt men verkar i alla läsvärd.

image
Ska strax äta middag och sedan hoppa upp i soffan med Sigge. Ett halvt öga på TV:n blir det nog ikväll och lite pyssel samtidigt. Hittar jag något riktigt bra i TV-tablån så blir det nog till och med två ögon på TV:n. Lite kallt är det i lägenheten, tror elementen måste luftas och det är inget för en oteknisk Eva P så på med en extra kofta och tända massor av ljus får lösningen bli.

Något jag bara inte orkar hänga med i är den där U-båtsjakten eller vad det nu är de håller på med. Ett evigt tjatande tycker jag, men jag är väl kanske lite naiv:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.