Det var inte lätt..

..att få en regelbunden sömn i matt:( Tur man inte har en fullmatad agenda i dag) Önskar nara att mötet med Lantmäteriet börjat något senare.. Men överlevde, kom upp i tid och mötet gick bra. Nu hemma igen för att jobba på lite.

image
Sigge is back! Han sitter här bredvid mig i soffan:) Teresa & Zenon är här och städar, så nu får jag ett välstädat hem och renbäddad säng. Bra dag så här långt alltså, peppar peppar ta i trä. Ska vara hemma med Sigge hela dagen..

image
Bortsett från ett snabbt litet ärende vid fem-tiden kom jag just på men det går rätt fort. Har lite text kvar att skriva till Con Passies hemsida, det och lite annat tänkte jag hinna med innan fem.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.