Räkna med känslorna..

image
..ny chans nu att göra något gott för valfritt ändamål. Janne Schermans biografi Räkna med känslorna skickar jag till den som vill ha den. Utbytet: 100:- till valfritt välgörande ändamål.
Sofia som slog till på förra boken har nog inte läst svaren för någon adress fick jag inte på sms. Men detektiv Eva P har allt snokat upp adressen och boken är på väg..

image
Gjorde en sådan där tramsig Facebook test i dag om vad jag borde förändra i mitt liv. Resultat: Byta arbetsgivare.
Kraftigt underbetyg till mig själv med andra ord eftersom jag är min egen arbetsgivare. Vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till det helt enkelt. Får väl börja bli lite mindre plikttrogen och sova hela dagarna och blogga och göra roliga saker på nätterna eller något, inte vet jag..

image
Tantvarning i dag igen.. Har redan köpt 2015 års kalender. Stor är den så att jag ska kunna få plats att skriva mycket så att jag inte glömmer något:) Om det blir något av min lilla ide så kommer platsen i kalendern behövas 2015.. Men det är långt dit, inte till 2015 men beslutet om jag sjösätter det. Det är bara ett litet Eva P projekt och inget mega projekt. Det har det varit tillräckligt av de senaste två åren.

image
Kommer nog känna mig lika vinglig i alla fall i början av det projektet som om jag haft de här skorna på mig på en ishal Kungsgatan i december. Men friskt vågat hälften vunnet och när man inte vågar utmana sig själv ja då har man nog på allvar blivit tant..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.