Oops I dit it again..

image
..är uppenbarligen vaken i någons drömmar i natt igen eftersom jag somnat och vaknar.. Eller så har jag drabbats av sömnproblem och är bara fåfäng som tror att någon drömmer om mig:)

image
Det värsta med att vakna så där är att man börjar tänka.. Tänka på vilken väg man ska, vilket beslut man ska fatta i en specifik fråga etc och så är man i princip klarvaken. Då får man ta till sitt vanliga knep.. Blogga..
Kollade statistiken för i dag, lägsta på länge. Antingen har alla varit
1. Väldigt måndagströtta för måndagar brukar ha väldigt högt läsarantal
2. Haft för mycket att göra
3. Inte haft lust att läsa min blogg
Oavsett anledning så bloggar jag på:)

I morgon (eller rättare sagt i dag) mellan 08.00-08.30 kommer leveransen med Sigge ❤️

image
Ganska kort tid därefter måste jag dessvärre åka iväg någon timme på ett urbota tråkigt men nödvändigt möte med Lantmäteriet. Ni hör ju kul det låter. Ni inser säkert oxå att jag verkligen borde gå ”all in” på att somna om så att jag kommer upp. Finns det någon mer morgontrött 50-åring än mig? Vänligen informera mig så jag slipper gå omkring och känna mig hopplös över denna ”åkomma”..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.